Narrow screen resolution Wide screen resolution Auto adjust screen size Increase font size Default font size Decrease font size
You are here: Naslovnica
MIOCOTEKA 2013. PDF Ispis E-mail
Subota, 23 Oľujak 2013
 U petak, 15. ožujka ove godine u Gimnaziji Franje Petrića održana je MIOCOTEKA, kviz  iz poznavanja hrvatskoga jezika i književnosti namijenjen maturantima.
U školskoj knjižnici, koja je bila organizator kviza, održan je eliminacijski krug natjecanja, a u finale su ušli maturanti Marina Zebić (4. a), Dario Šimunov  (4. b), Karla Lisica (4. c) i Vid Sikirić (4. d).  Svečanu dvoranu, znamenitu učionicu br. 2, učenici i profesori ispunili su gotovo  do posljednjeg mjesta.
Večer je započela glazbenom temom iz znanstveno-fantastične sage Ratovi zvijezda. Sudionke druženja oduševila je osobnost gosta večeri, poznatog saljskog knjižničara Ante Mihića. Vođenje susreta osmislio je na sebi svojstven, originalan način.
Finalisti su snage odmjerili kroz ABC pitalice, Igru asocijacija, rubriku Izaberi književno razdoblje i konačno Tko zna, zna. Neposredno prije posljednje igre učenik  Luka Petričić (2. c) na klaviru je odsvirao temu iz Prokofljevova baleta Romeo i Julija.
Iznimnu hrabrost i znanje natjecatelja dobrim vibracijama bodrila je raspoložena publika. Nakon ravnopravne borbe pobjeda je pripala učenici  Karli Lisici (4. c). Kako sve ne bi ostalo samo na  zasluženoj časti i slavi, finalisti su nagrađeni i vrijednim nagradama.
Zabavna, odgojno-obrazovna i kreativna večer nastavljena je druženjem uz zakusku sa željom da MIOCOTEKA nastavi živjeti.
 
        
 
        
 

 
« Prethodna   Sljedeća »
SRETAN
ROĐENDAN!
Marija Šain (24)
Lovro Barišić (23)
Lara Zorić (23)

Tko je Online

e-Dnevnik

2013./2014.

*popis je isti kao od šk. god. 2012./2013.

Kalendar

Kalendar 2013./2014.

mojamatura.net

MZOŠ

NISpVU - Nacionalni informacijski sustav prijave na visoka učilišta

AZOO

CARNet webmail

Kurikulum 2013./2014.

Vremenska prognoza

Zadar
---

Prijatelji

FER 

 foi - upisi

zadarski sportski portal

zadarski internet portal

RivaOn


Video

videoU "VIDEO" rubrici možete pogledati snimke s nekih od održanih aktivnosti u organizaciji naše škole.

Kalendar šk. god. 2012./'13.

Kalendar školske godine 2012./2013.Ovdje možete preuzeti kalendar za šk. god. 2011./2012.

NCVVO

ncvvo... obavlja poslove vanjskoga vrjednovanja u odgojno-obrazovnom sustavu Republike Hrvatske i poslove provođenja ispita temeljenih na nacionalnim standardima.

CARNet - LMS


Nacionalni portal za učenje na daljinu "Nikola Tesla"
Advertisement