Narrow screen resolution Wide screen resolution Auto adjust screen size Increase font size Default font size Decrease font size
You are here: Naslovnica
Mioc pokazuje srce PDF Ispis E-mail
Ponedjeljak, 17 Svibanj 2010

4. humanitarni koncertNikad bolje, strastvenije i jače Mioc nije pokazao svoju humanitarnu stranu nego na 4. humanitarnom koncertu održanom 30. travnja, 2010 u HNK Zadar s početkom u 20 sati. Ganuti pričom male Klare, učenice drugog razreda osnovne škole kojoj je hitno potrebna operacija, profesori i učenici su se organizirali i sastavili program koji je jednostavno ostavio bez daha. Uz miočane su nastupali i bivši učenici te gosti iz drugih škola.

Nakon uvodne riječi naših šarmantnih voditelja slijedio je prvi dio večeri sastavljen od solo nastupa. Vokalno instrumentalni sastav učenika i profesora je otpjevao '' Only you'' pri čemu je Marijana Ivin briljirala svojom solo dionicom. Slijedile su pjesme ''One moment in Time'' Nele Šarić i Barbare Bašić, ''Here Without You'' Ane Šoše i Marina Modrića, ''My Immortal'' Ines Piknjače, ''Flake'' Luke Stipanova te '' Dok je tebe'' Donata Predovana i Sandre Kalebić. Zvijezde ovog dijela večeri su svakako bili Nina Maštruko izvedbom pjesme '' Wild Horses'' te Niko Mikulčić pjesmom ''Hallelujah''. No ne treba zaboraviti ni Ivana Sikirića koji je na glasoviru svirao pjesmu ''Apologize''.
Nakon kratkog predaha slijedio je drugi dio večeri- plesne točke. Zadarski plesni ansambl je zadivio svojim dvama točkama ''An End'' i ''Dragocjeno''. Nakon toga je slijedio nastup plesnih parova: Nina Mrkić i Iv Brzoja te Iva Basioli i Mate Marušić. Ova dva plesna para su u potpunosti rasplesali publiku i podigli atmosferu plesovima: rumba, cha cha cha i jive. I za kraj drugog dijela večeri su nastupali dobro poznati Floor- Shakersi i plesna skupina Pozkok. Svojim akrobatskim hip hop stilom su doista tresli pozornicu.
I na kraju u trećem dijelu večeri su nastupali bendovi koji iako su bili posljednji nisu bili ništa manje važni, naprotiv bend Imaginarium, bivša Lygophoilia iako u nešto drugačijem sastavu, zapalila je pozornicu svojim prepoznatljivim zvukom rock metala i dokazala da ipak ima nade za budućnost hrvatske estrade. Nakon toga su slijedili Angel Down i Bulleutherion te za kraj Ultraljubičasta katastrofa koja je bila ne samo odlična nego je i osvojila srca publike.
Nakon završne riječi voditelja i zahvale svim koji su omogućili ovu plemenitu akciju završio je 4. humanitarni koncert Mioc-a. Za sve one koji nisu bili u mogućnosti doći na koncert mogu posjetiti rubriku "VIDEO" i rubriku "GALERIJA" na našoj web stranici te pregledati video snimke i slike.

I dok se naše zvijezde odmaraju od nastupa ravnatelj i profesori već budno razmatraju program za sljedeću godinu koji teško da će nadmašiti ovu fenomenalnu večer ali ništa nije nemoguće jer naš je moto Mioc- misli drugačije...

Monika Marić

 
« Prethodna   Sljedeća »
SRETAN
ROĐENDAN!
Stjepan Kačmarčik (24)
Ivana Miočić (23)

Tko je Online

e-Dnevnik

2013./2014.

*popis je isti kao od šk. god. 2012./2013.

Kalendar

Kalendar 2013./2014.

mojamatura.net

MZOŠ

NISpVU - Nacionalni informacijski sustav prijave na visoka učilišta

AZOO

CARNet webmail

Kurikulum 2013./2014.

Vremenska prognoza

Zadar
---

Prijatelji

FER 

 foi - upisi

zadarski sportski portal

zadarski internet portal

RivaOn


Video

videoU "VIDEO" rubrici možete pogledati snimke s nekih od održanih aktivnosti u organizaciji naše škole.

Kalendar šk. god. 2012./'13.

Kalendar školske godine 2012./2013.Ovdje možete preuzeti kalendar za šk. god. 2011./2012.

NCVVO

ncvvo... obavlja poslove vanjskoga vrjednovanja u odgojno-obrazovnom sustavu Republike Hrvatske i poslove provođenja ispita temeljenih na nacionalnim standardima.

CARNet - LMS


Nacionalni portal za učenje na daljinu "Nikola Tesla"
Advertisement