Narrow screen resolution Wide screen resolution Auto adjust screen size Increase font size Default font size Decrease font size
You are here: Naslovnica
Obavijest učenicima PDF Ispis E-mail
Utorak, 31 Oľujak 2009


info

OBAVIJEST UČENICIMA ...

U četvrtak i petak, tj. 2. i 3. travnja 2009. godine učenici trećih razreda počinju sa polaganjem probne državne mature.

 

... PRVIH I DRUGIH RAZREDA

Zbog toga nastava će u četvrtak, 2. travnja 2009. g. za prve i druge razrede početi u 11.15 sati. Nastavni sat trajat će 35 minuta. U Petak 3. travnja 2009. g. nastava za prve i druge razrede počinje u 8.00 sati. Nastavni sat traje po 25 minuta.

... TREĆIH RAZREDA

Ispit iz hrvatskog jezika polažete u četvrtak 2. travnja 2009., a ispit iz engleskog jezika (A i B razina), njemačkog jezika (B razina) i talijanskog jezika (B razina) u petak 3. travnja 2009. g. Osim obveza oko polaganja Probne državne mature tih dana nemate nastave.

Ispite polažete po grupama a u klupi je po jedan učenik. Popis učenika po učionicama i po klupama bit će obznanjeni sat prije polaganja ispita na vratima učionica. Na ispitu možete imati samo dozvoljeni pribor za pisanje i plastičnu bocu s vodom. Na ispit ste dužni pristupiti s osobnim dokumentom sa fotografijom. Na ispit se ne smije kasniti. Ukoliko se dogodi da netko na ispit kasni manje od 30 minuta, može pristupiti polaganju ispita, ali mu se vrijeme trajanja ispita ne produžuje. Ispitnu prostoriju možete napustiti i prije završetka predviđenog trajanja ispita ali ne zadnjih 15 minuta prije vremena predviđenog za završetak ispita. Za ispite (eseje) iz hrvatskog ili stranih jezika potrebna je kemijska olovka ili nalivpero plave ili crne boje. Na ispit doći na vrijeme tj. najmanje 15 minuta prije početka ispita. Molim učenike da polaganju probne državne mature pristupe krajnje ozbiljno držeći se svih zadanih pravila. Ravnatelj Zdravko Ćurko, prof. želi Vam uspjeh na probnoj državnoj maturi.

... ČETVRTIH RAZREDA

Zbog toga nastava će u četvrtak, 2. travnja 2009. g. za četvrte razrede početi u 15.25 sati. Nastavni sat trajat će 35 minuta. U Petak 3. travnja 2009. g. nastava za maturalne razrede je normalna tj. počinje u 14.00 sati, a nastavni sat traje po 45 minuta.

Ravnatelj:
Zdravko Ćurko, prof.

 
« Prethodna   Sljedeća »
SRETAN
ROĐENDAN!
Roko Pecotić (25)

Tko je Online

e-Dnevnik

2013./2014.

*popis je isti kao od šk. god. 2012./2013.

Kalendar

Kalendar 2013./2014.

mojamatura.net

MZOŠ

NISpVU - Nacionalni informacijski sustav prijave na visoka učilišta

AZOO

CARNet webmail

Kurikulum 2013./2014.

Vremenska prognoza

Zadar
---

Prijatelji

FER 

 foi - upisi

zadarski sportski portal

zadarski internet portal

RivaOn


Video

videoU "VIDEO" rubrici možete pogledati snimke s nekih od održanih aktivnosti u organizaciji naše škole.

Kalendar šk. god. 2012./'13.

Kalendar školske godine 2012./2013.Ovdje možete preuzeti kalendar za šk. god. 2011./2012.

NCVVO

ncvvo... obavlja poslove vanjskoga vrjednovanja u odgojno-obrazovnom sustavu Republike Hrvatske i poslove provođenja ispita temeljenih na nacionalnim standardima.

CARNet - LMS


Nacionalni portal za učenje na daljinu "Nikola Tesla"
Advertisement